Wij zijn Dataheroes

Wat kan uw organisatie bereiken als het zich geen zorgen hoeft te maken over alle uitdagingen die bij data komen kijken?

Explosieve groei van data

De hoeveelheid data die elke dag weer wordt gegenereerd groeit enorm snel. Volgens schattingen zo snel zelfs, dat we elke dag 2.5 triljoen bytes aan data genereren. Dat is een 1 met 18 nullen…

Breed scala aan technologieën

Nieuwe software en technologieën om data te verwerken en te analyseren komen steeds sneller op de markt. Alleen al voor de programmeertaal R verdubbelt het aantal library’s bijna ieder jaar…

Data brengt ongekende kansen

De enorme groei van data en de introductie van nieuwe technologieën creëren nieuwe kansen voor organisaties en professionals om zich te onderscheiden van de concurrentie…

Doe meer met uw data

Dataheroes helpt u en uw organisatie om het maximale uit uw data te halen. Dit doen wij doormiddel van innovatieve producten en diensten, variërend van het ontwerpen van een data-architectuur tot het beschermen van de de privacy van uw medewerkers en klanten doormiddel van anonimisering

antonius logo
Bricklog-logo
logo@2x
Screenshot 2019-01-07 at 21.24.50

Consultancy in verschillende disciplines

Stel u eens voor dat u een datalandschap heeft dat data opslaat, verzamelt en verwerkt. Deze data omvat verschillende typen data, zoals relationele data binnen een database of ongestructureerde data binnen tekstbestanden. U heeft zelfs wat IoT-data welke door sensoren binnen uw organisatie geregistreerd wordt. Hoe zorgt u ervoor dat de toegang tot die data uniform ingeregeld is, en dat deze beheerd wordt door uw IT organisatie? Of, hoe zorgt u ervoor dat uw datalandschap in staat is om te blijven groeien wanneer u meer data gaat genereren? En, moet u nu on-premises blijven werken of toch de cloud opzoeken?

Wij kunnen u helpen deze vragen te beantwoorden doormiddel van onze real-world, praktische ervaring op het gebied van data architectuur.

Uw organisatie zit bovenop uw dataplatform omgeving. U bouwt dashboards boven op uw data warehouse om uw KPI’s te monitoren en ontsluit rapportages met stuurinformatie voor uw managers. Klinkt dit bekend? Een groot deel van de organisaties over de gehele wereld gebruikt deze methode van data warehousing om rapportages te ontwikkelen en te verspreiden.

Maar wat gebeurt er op het moment dat een nieuwe databron wordt geïntroduceerd? Één die misschien niet helemaal binnen uw data warehouse past omdat deze bestaat uit ongestructureerde data, of misschien wel fysiek op een andere locatie staat? Om dergelijke datastromen te ontwerpen en in te richten heeft u een “dataloodgieter” nodig. Of netter gezegd, een Data Engineer. Een Data Engineer zorgt ervoor dat al uw datastromen gecombineerd worden binnen één logische omgeving waarbinnen uw BI-afdeling of uw data-analisten toegang hebben tot alle data die zij nodig hebben.

Wij houden enorm van het uit de war halen van de datastroom spaghetti en het omzetten ervan in gestroomlijnde data pipelines waarin al uw data wordt samengevoegd, getransformeerd en aangeleverd in precies het formaat dat u, en uw data team, nodig heeft.

Advanced Analytics is één van de snelstgroeiende expertises binnen de datawereld. Doormiddel van Advanced Analytics kunt u uw data niet alleen gebruiken om terug kijken in het verleden, maar met behulp van statistische methodes kunt u de toekomst proberen te voorspellen. Zo weet u hoe uw organisatie morgen, volgende week, of misschien wel volgend jaar gaat presteren. Veel organisaties zijn enorm geïnteresseerd in hoe zij Advanced Analytics kunnen combineren met hun data-analyse processen, en terecht. Volgens Gartner zien 66% van alle organisaties met een Advanced Analytics strategie hun winst stijgen met meer dan 15%!

Helaas is niets zo simpel als het lijkt. Dus voordat u direct aan de slag gaat met het opstellen van een Advanced Analytics strategie zult u eerst een aantal uitdagingen moeten verslaan. Zo zijn een hoge kwaliteit van uw data en kennis welke data u verzameld heeft (en misschien nog belangrijker, wat deze betekent) van essentieel belang voordat u met Advanced Analytics aan de slag kan gaan.

De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het helpen van organisaties om hun Advanced Analytics doelen te realiseren en deze binnen hun primaire processen te integreren. Hoe kunnen we u verder helpen?

Onze producten

Data Privacy Guard

Data Privacy Guard is een door Dataheroes ontwikkelde oplossing die het mogelijk maakt om data, ongeacht het type of de manier waarop deze opgeslagen is, onherleidbaar te anonimiseren op een snelle en efficiënte manier.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze producten en diensten? Vul het contactformulier in en we nemen contact met u op!

Op de hoogte blijven van alle dingen die we doen bij Dataheroes? Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Nieuws